Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Forskarmingel med CERA - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskarmingel med CERA

Aktivitet

Planeringsbidrag och nya kontakter! Kom och träffa CERA!

CERA har under många år fokuserat på att stärka samverkan mellan forskning och praktik. Styrgruppen för CERA vill nu också skapa goda förutsättningar för nätverksskapande och samarbete mellan forskarna inom CERA.

CERA har under många år fokuserat på att stärka samverkan mellan forskning och praktik. Styrgruppen för CERA vill nu också skapa goda förutsättningar för nätverksskapande och samarbete mellan forskarna inom CERA.

Vi arrangerar nu ett första möte för att tillsammans med dig och andra forskarkollegor diskutera vilka forskningsaktiviteter CERA kan erbjuda för att stimulera samarbete och vilka förväntningar du har på CERA. Vi kommer också att berätta om möjligheten att under hösten söka två mindre planeringsbidrag för forskning. Ett av dem utlyses av CERA och det andra av CERA i samverkan med CAN, Centralförbundet för Alkohol- och Narkotikaupplysning (www.can.se).

Vet du om kollegor som kan vara intresserade av seminariet? Då är du givetvis välkommen att bjuda med dem (alla måste dock anmäla sig). Mötet är öppet för såväl seniora som juniora forskare liksom för doktorander inom CERAs forskningsområde.

ANMÄLAN GÖRS PÅ EVENEMANGSLÄNKEN NEDAN!

Vi ser fram emot att få träffa och samtala med dig! Varmt välkommen!

Professor Claudia Fahlke
Föreståndare för CERAOm CERA: Centrum för forskning och utbildning kring riskbruk, missbruk och beroende (The Center for Education and Research on Addiction, CERA) är en tvärvetenskaplig centrum-bildning vid Göteborgs universitet med samarbetspartners från Länsstyrelsen, Hälso- och sjukvården, Primärvården, Kriminalvården och Socialtjänsten. CERA arbetar för att stärka och utveckla den vetenskapliga kunskapen om alkohol och narkotika genom att bedriva kvalificerad forskning och utbildning inom området. CERA samverkar också med olika verksamheter som arbetar med frågor som rör alkohol och narkotika, och erbjuder uppdragsutbildning, utvärderingar och forskning inom området. www.cera.gu.se

Datum: 2017-09-22

Tid: 13:00 - 15:00

Kategorier: Forskning

Arrangör: CERA

Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1
Torgny Segertedt sal, Universitetsplatsen 1

Evenemangslänk: Läs mer om Forskarmingel med CERA

Sista anmälningsdag: 2017-09-07 kl. 16:00.

Avgift: Gratis

Kontaktperson: CERA

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?