Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Akademin Valand på Landskrona fotofestival - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Akademin Valand på Landskrona fotofestival

Mässa

Akademin Valand deltar på Landskrona fotofestival. Fyra av institutionens studenter ställer ut sina examensarbeten och har release för en gemensam fotobok. Vi medverkar också i ett särskilt program för pedagoger verksamma inom fotografi.

Foto: David Magnusson

Fyra studenter från internationella masterprogrammet i fotografi visar sina examensarbeten i fotoutställningen Interstices och har release för en gemensam fotobok:

Jere Aalto
David Magnusson
Cian Burke
Anne Broe Kristensen

Akademin Valand är också med och arrangerar ett särskilt program med seminarier och workshops för pedagoger verksamma inom fotografi - Re:think.

Landskrona fotofestival är en av Skandinaviens viktigaste mötesplatser för fotografer och fotointresserade, i Sverige och internationellt. Syftet är att lyfta fram den professionella konstfotografen och den samtida fotografikonstens olika uttryckssätt. Landskrona kommun är huvudman bakom festivalen, som har ordnats årligen sedan 2013. Antalet utställare och besökare har ökat varje år, 2016 medverkade fler än 150 fotografer

I år pågår Landskrona fotofestival 8-17 september, med utställningar, seminarier och andra arrangemang i olika byggnader och lokaler i centrala Landskrona.
www.landskronafoto.org/festival2017

Datum & tid: 2017-09-08 kl 09:00 till 2017-09-17 kl 13:00

Kategorier: Konst

Plats: Centrala Landskrona

Evenemangslänk: Läs mer om Akademin Valand på Landskrona fotofestival

Kontaktperson: Annika von Hausswolff

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?