Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR AV-tekniker med uppdrag som lokalsamordnare.

Infrastrukturstödets närservice bedrivs utifrån fem Campusområden som utgår ifrån de geografiska områden där Göteborgs universitets verksamhet bedrivs. Campusservice är den serviceorganisation som säkerställer att likvärdig service, ökad tillgänglighet och samlad kompetens finns inom området.
Det handlar bland annat om lokalservice, vaktmästeri, teknisk service, konferensservice, posthantering, säkerhet och reproverksamhet.

Campusservice Haga servar i huvudsak de verksamhetsområden och fastigheter som återfinns i områdena Haga och Linné.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor på vaktmästeriet utför du som AV-tekniker olika sysslor där arbetsuppgifterna och arbetsbelastningen varierar efter verksamhetens behov. Som AV-tekniker är du huvudansvarig för service och support till främst lärare av den tekniska utrustning som finns i föreläsningssalar och konferensrum. AV-teknikern är ofta en av de första personer som studenter och besökare kommer i kontakt med och därmed ett viktigt ansikte utåt. Du rör dig mellan tre olika vaktmästerier och ditt huvudansvar är AV-teknik men du kommer även vara en viktig del av gruppen där du befinner dig och där alla hjälper till med alla uppgifter.

Du kommer också ha ett uppdrag som lokalsamordnare. Lokalsamordnaren säkerhetsställer att lokalbokning och schemabokning sker enligt upprättade processer. I din roll ska du ha en helhetsbild över undervisningslokalerna samt vara väl insatt i verksamhetens behov och se till att undervisningslokalerna utnyttjas maximalt. Du arbetar i universitetets schemabokningssystem och är lokal support till övriga användare i systemet.

Du kommer bl.a. arbeta med:

 • Underhåll och service av AV-utrustning i undervisningslokaler och konferensrum

 • Support och handledning till användare och kollegor av AV-utrustning och annan utrustning.

 • Inventering och inköp av AV-utrustning till föreläsnings- och seminarierum.

 • Vaktmästeriuppgifter såsom:

   • Reparationer, omflyttningar, monteringsarbeten, lampbyten mm

   • Hantering av återvinning

   • Att ta emot önskemål och hantera felanmälningar

   • Hantering av lås och passersystemet

   • Tillsyn av lokaler

 • Administration och dokumentation

 • Säkerställa att lokal- och schemabokning sker enligt upprättade processer och policys

 • Samordna bokning av undervisningslokaler för ett effektivt lokalnyttjande samt att fördela inkomna lokalbeställningar

 • Ansvara för bokning av undervisningslokalerna vid campus inklusive administration av säkerhet, uthyrning och fakturering

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en god pedagog och har fokus på användarvänlighet. Du har erfarenhet av ljud- och bildsystem samt B-körkort. Du behöver ha minst gymnasieutbildning eller motsvarande och ett praktiskt handlag. Det är viktigt att du är en van datoranvändare och har god förmåga att lära dig ny teknik och administrativa system. Du ska ha goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av support och felsökning av datorer och elektronik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom fastighetsservice i utbildningsmiljö eller andra serviceyrken såsom konferens- eller hotellverksamhet. Övriga meriter är erfarenhet av lokalbokning, inköp, lås och passersystem.

Du trivs som bäst i en miljö med hög ambitionsnivå och högt tempo där du periodvis behöver kunna hantera en hög arbetsbelastning på ett konstruktivt sätt. Arbetet ställer därför krav på flexibilitet och löpande prioriteringar samt god planerings-och organisationsförmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom noggrannhet, samarbetsförmåga, kommunikativ förmåga samt en hög service- och ansvarskänsla.

Anställning

Anställningen är tillsvidare på heltid, 100% med placering tills vidare vid Campusservice Haga. Tillträde snarast enligt överenskommelse. 6 månaders provanställning tillämpas liksom individuell lönesättning.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Campuschef Björn Hildenwall 031-786 4898, Bjorn.hildenwall@gu.se eller Biträdande campuschef Lina Hedeberg, tfn 031-786 3367, Lina.hedeberg@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?