LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Personalhandläggare

På institutionen för didaktik och pedagogisk profession (IDPP) arbetar vi med forskning, utbildning och samverkan om lärandets och undervisningens villkor, processer och resultat. Stort fokus ligger på relationer och samband mellan lärande och undervisning.En stor och viktig del av vårt arbete är lärarutbildning och den forskning och det utvecklingsarbete som rör frågor inom lärarutbildning och skola. Vi arbetar även för att skapa förståelse för andra pedagogiska yrken och yrkesutbildningar. Läs gärna mer på vår hemsida http://idpp.gu.se/
Institutionen för didaktik och pedagogisk profession söker en personalhandläggare.

Som personalhandläggare på IDPP arbetar du med:

• Löpande personaladministration

• Arbetsrätt

• Förhandling

• Rehabilitering

• Arbetsmiljö

• Tjänstgöringsplaner

• Kompetensförsörjning

Andra arbetsuppgifter av administrativ karaktär kan förekomma.

Kvalifikationer

Du har en adekvat akademisk utbildning med inriktning HR och relevant arbetslivserfarenhet. Du får gärna ha arbetat inom högskolesektorn eller annan statlig myndighet tidigare. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande och lösningsorienterad som person och du har en förmåga att prioritera arbetsuppgifter och ha ett professionellt bemötande även under perioder av hög arbetsbelastning.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning om 100 % med placering vid institutionen för didaktik och pedagogisk profession. Anställningen ska tillträdas snarast och provanställning kommer att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta administrativ chef Anette Strandberg, anette.strandberg@gu.se tfn 031-786 2036

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.